Нема на залиха

Креветче Omnia – Chipolino

6,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Ова креветче е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 15 кг .;
Лесна алуминиумска рамка;
Kреветчето може да се користи не само дома, туку и лесно да се транспортира каде било.
Изработено од високо квалитетна ткаенина;
Второто ниво е со мека подлога – погоден за помлади бебиња;
Луксузна и пријатна подлога за менување;
Страничен влез со патент за лесен пристап;
Две тркала за лесно движење;
Голем страничен џеб за играчки и додатоци;
Лесно се монтира и демонтира;
Има торба за лесно транспортирање;
Креветчето е произведено во согласност со европските стандарди EN716 и EN12221.