Нема на залиха

Креветче Once Upon A Time L1 Beige – Cangaroo

3,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Спокојниот сон е од исклучителна важност за правилниот развој на Вашето бебе. Затоа изборот за детско креветче мора да се направи многу внимателно.
Ви го претставуваме детското креветче Once upon a time 1, направено специјано за новородените бебиња и деца со максимална тежина од 14 кг. Благодарение на неговатата компактност и можноста лесно да се собира, може да се користи и надвор од домот.
На тој начин ќе бидете сигурни дека Вашето малечко ќе се радува на мирниот сон каде да отидете. Креветчето е на едно ниво. Идеално е за спиење како и за забавни игри.
Пречката со 4 обоени играчки ќе му го привлече вниманието на бебето и ќе го забавува. Страничниот патент овозможува лесен пристап во креветчето, лесно влегување и излегување.
Производот е изработен од висококвалитетен материјал со оргинални мотиви од проказните.
Има две тркала кои овозможуваат лесно преместување, со лесно достапни сопирачки. Вклучена е чанта за лесно пренесување како и меко душече со дебелина од 1.5 cm кое е погодно за спиење.