Нема на залиха

Кујна Беби – Chicco

690.00ден

Нема на залиха

Опис

Стен тенџерчето
Електронска играчка со светло и звуци што му овозможува на вашето дете да зачекори во светот на вистинското готвење.
* Ставете го тенџерето на површината за да ги активирате светлото и музичките ефекти
* Ставете го јајцето во тенџерето за да слушнете песни и да го видите LED светлото како се пали
* Јајцето и капакот на тенџерето се вадат.
Лесно за држење
9 песни и звучни ефекти