Нема на залиха

Куќа Big Garden House со Ограда – Mochtoys

13,690.00ден

Нема на залиха

SKU: 06612243 Категории ,

Опис

Забавна детска куќа со ограда Mochtoys.
Куќата има отворена врата и прозорец, хранилка за птици, ограда и табла за цртање.
Изработена од бои и материјали безбедни за здравјето на Вашето дете.
Погодна за деца над 12 месеци.

Големина: 190 x 127 x 118 цм
Големина на пакувањето: 115 x 20 x 132 цм
Тежина кг: 18,75