На залиха во главен магацин

Лавиринт животни – Viga

1,290.00ден

Опис

Игра која лесно ќе го привлече вниманието на детето. Двојна забава со лавиринтот на тркала. Со повлекување на врвката колата ќе почне да се движи а со тоа и ротирачките играчки.

Карактеристики:

Димензии: 20 x 26 x 20 см

Наменето за деца постари од 18 месеци.