На залиха во главен магацин

Lloyd’s Spinjitzu Ninja Training – Lego

890.00ден

Опис

Вртелешката лесно се склопува и гледајте ја во акција како ги разрушува бомбите поставени пред нејзиниот пат.
Сетот содржи 32 парчиња.
Соодветен за деца над 6 години.