Нема на залиха

Магична боенка – Абецеда (Водена магија) – Galt

490.00ден

Нема на залиха

SKU: 5011979577061 Категорија

Опис

Забавен начин за учење на абецедата и за развој на вештината за пишување со 6 табли за повеќекратна употреба. Користете го пенкалото со вода, за да ги пишувате буквите следејќи ги линиите со точки и да видите како магично се појавуваат букви во боја. Потоа откријте две слики со зборови што започнуваат со буквата. Буквите, сликите и зборовите ќе се појавуваат и ќе исчезнуваат одново и одново.
Соодветно за возраст 3+ години
Број на страни: 6