Нема на залиха

Магична боенка ЏУНГЛА (Водена магија) -Galt

490.00ден

Нема на залиха

Опис

Магична боенка ЏУНГЛА (Водена магија) -Galt

6 слики на дебела подлога што може повеќепати да се бојат со пенкалото со вода. Наполнете го пенкалото со вода и користете го за да ги откриете скриените слики. Боите магично ќе се појавуваат повторно и повторно.

Соодветно за возраст 3+ години