Нема на залиха

Магична боенка САФАРИ (Водена магија) – Galt

490.00ден

Нема на залиха

SKU: 5011979580276 Категорија

Опис

6 слики на дебела подлога што може повеќепати да се бојат со пенкалото со вода. Наполнете го пенкалото со вода и користете го за да ги откриете скриените слики. Боите магично ќе се појавуваат повторно и повторно.

Соодветно за возраст 3+ години