Нема на залиха

Магична градина – Topolino

950.00ден

Нема на залиха

SKU: 31796 Категорија

Опис

• Ајде да ја оствариме магијата!
• Градина која може да се претвори во вистинско царство, се што е потребно кратка нега на растенијата и многу љубов кон градинарството.
• Производот содржи почва, семиња од растенијата, различни додатоци и алат за работа.
• Вградени батерии кои овозможуваат музички сигнали.
• Димензии на производот: 28x28x10 cm.
• Димензии на пакувањето : 28x28x10 cm.