Нема на залиха

Меки коцки – Galt

1,340.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 6 – 9 месеци и натаму
Материјал: Текстил

6 меки коцки обложени со ткаенина со колоритни слики на животни.  Меки и безбедени, идеални за стискање, фрлање и градење. Можност да се сложат 12-те парови животни и да се придружуваат по патеката. Се пере во машина. Наградена со статус „Препорачан“ од Водичот за добри играчки. Спакувано во ПВЦ торба со рачка за носење.