Нема на залиха

Моето подвижно ателје – Hape

2,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа пренослива табла ги држи малите уметници зафатени со часови. Едната страна е магнетна за пишување со маркер, а другата страна е црна, за пишување со креди. Вклучува: двострана табла со држач, 2 креди, 1 бришач, 1 парче магнетна дрвена форма.

Може да ви се допаѓа и…