Нема на залиха

Мојата прва коцка со активности (5-1) – Пастел – EverEarth

3,290.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 18м+
Димензии: 20 x 20 x 20 cm
Материјал: Дрво/Wood

Оваа EverEarth коцка со активности со шармантел пастелен дизајн е идеална повеќефунционална играчка бидејќи содржи 5 различни вида на активности. Вклучува шарено дрвено сметало за броење, сортирач на форми во вид на животни, дрвена сложувалка со слон и жирафа којашто се врти за малите деца да се учат на вештината на пронаоѓање поврзаност помеѓу нештата, форми од дрво коишто можат да бидат разместувани и лавиринт со дрвени топчиња на капакот од играчката, којшто може да се извади.

Сите EverEarth дрвени играчки се 100% произведени од бука чиешто потекло е потврдено од FSC (Forest Stewardship Council) и сите се тестирани според строгите европски стандарди за контрола на квалитетот EN71, така што тие се трајни и безбедни за игра. EverEarth е приврзан кон важноста да се користат исклучиво одржливи извори, бои на водена база и пакувања од рециклирани материјали, произведени со висок квалитет.