На залиха во главен магацин

Мoјата прва кукла Emily- Chicco

1,290.00ден

Опис

Мoјата прва кукла Emily- Chicco  ќе биде првата кукла на вашето девојче.
Во мешето на куклата има тропалка во форма на срце која може мајката да ја носи во бременоста, така што ќе биде близок пријател на бебето уште од првите денови.
Звукот на ѕвончето ќе го смири вашето малечко на истиот начин како што беше во вашиот стомак.

Оваа слатка кукла со весели очи, ќе биде вистински другар на вашето бебе што ќе може да го гушка долго време.
Куклата го привлекува вниманието на вашето дете и го мотивира да ја грабне и да ја истражува.

Кога ќе го извадите приврзокот во форма на срце, ќе може да ја перете куклата во машина.

Наменета од раѓање
Тропалка во форма на срце, што може да се носи како приврзок во бременоста.
Може да се пере во машина.