На залиха во главен магацин

Перница За Доење Boppy French Rose 0m+ – Chicco

2,390.00ден

Опис

Ергономска форма, специјално полнење , магична средина
Навлака која е погодна за Boppy перницата за доење
Boppy помага на мајката да дои во удобна положба што гарантира дека бебето може лесно да цица. Перницата го прави овој момент порелаксиран за двајцата и им овозможува да дојат што е можно подолго и удобно да ги искусат овие важни моменти. Многу е важно бебето да се стави на градите во правилна положба кога цица. Во спротивно може да се случи да ги повлече брадавиците и да предизвика пукнатини, иритација на кожата или непријатност кај мајката. Правилното цицање го спречува бебето да голта воздух, и да ги спречи коликите кои се јавуваат во првите неколку месеци.

Може да ви се допаѓа и…