На залиха во главен магацин

Перница За Трудници Boppy Mod Geo Сива – Chicco

3,990.00ден

Опис

Boppy Custom Fit Total Body Pillow е паметно дизајнирана пред и пост породилна перница, што некогаш сме ја виделе.
Доаѓа во три дела, чии краеви лесно се соединуваат и отсрануваат кога има потреба од нив.За првите месеци од бременоста, перниците за главата и стомакот најверојатно ќе ви бидат доволни.

Подоцна доколку имате болки во колковите и лигаментите, може да стапи во акција и третиот дел кој што ќе ви обезбеди помирни ноќи.

Може да ви се допаѓа и…