Нема на залиха

Пикник Корпа Shapes And Sharing Picnic – Leap Frog

1,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Дознајте повеќе за боите, формите, начините и друго додека сте на пикник со корпата за пикник.
Подигнете го капакот за да слушнете весели фрази и извадете ги 16-те парчиња за играње, вклучувајќи разнобојни чинии, вилушки, чаши и храна.
Интерактивната сортирачка форма на капакот ги препознава парчињата храна и ја кажува формата и бојата на секоја од нив.
Слушајте ги љубезните барања за храна и пријатни песни за учење со притискање на копчето пеперутка.
Ставете ја точната храна во корпата за наградувачки одговори со што се поттикнуваат добри манири.
Учењето е забавно со оваа пријателска корпа за пикник! За возраст од 6-36 месеци.
Корпата за пикник преку забавна игра ги поттикнува децата да учат за важни изрази од вокабуларот за манири до форми и бои додека ја користат својата имагинација.
Различните парчиња играчки ги охрабруваат децата да ги развијат своите моторни вештини.
Сите играчки„ LeapFrog “се одобрени од воспитувачи, тестирани од деца, ги следат националните стандарди и се одликуваат со британски правописи, фонетики и изговори.
6м +