Нема на залиха

Подлога еко рефлукс – Baby jem

1,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Бебињата се во постојана положба на лежење и многу бебиња имаат грчеви заради хранење со течна храна.
Точната позиција на лежење е многу важна за вашето бебе.
Прилагодливата подлога  создава соодветна положба за лежење и удобно спиење на бебето.