Нема на залиха

Подлога за бебешка гимнастика – со топчиња

1,990.00ден

Нема на залиха

Опис

• Забавен начин за зајакнување на мускулатурата на бебињата, развој на сетилата за слух и способноста за распознавање на боите и формите. Додека лежи и игра со висечките играчки детето може да ја зајакнува мускулатурата.
• Без обрачот може да се користи како подлога за седење или игрална со топчиња.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на производот: 83x61x83 cm.
• Димензии на пакувањето:63x45x9 cm.