Нема на залиха

Подлога за игра музичка 44 cats – Chicco

2,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Подлога за игра музичка 44 cats CHICCO

Секој пат кога ќе притиснете копче (со рацете или нозете), започнува песна и … оставете ја магијата!
Мачето Лампо ќе ја покаже својата уникатна кореографија за секоја песна и мелодија, додека светлата ја менуваат бојата во ефект на Диско!
6 песни од ТВ-емисијата (44 мачки, јуфки од баба Пина, смрдливи мачки, кученце и маче и повеќе).
37 зборови.
2 режими на игра:
Слободен стил: слободно креирајте ја Вашата кореографија. Стапнете на копчињата и видете како реагираат мачето Лампо и светлечките ефекти.
Снимете ја бојата: слушајте ја музиката и кога музиката ќе престане, притиснете ја соодветната боја.