Нема на залиха

Пожарна Toot-Toot Drivers – Vtech

2,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Вклучува пожарникарско возило со скала што се вади, ротира, лизгалка што се спушта надолу во оганот, лифт и 4 локации.
Со 2 песни и 6 мелодии.
Функција за отварање и затварање прозори, аларм и знаме што се вее.
6 променливи делови од возилото, кои може да се постават во различни комбинации.
Ја поттикнува имагинативната игра, моторните вештини и размислување за односот причина-последица.