Нема на залиха

Пумпица електрична – Chicco

8,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Електрична пумпа за измолзување на Chicco за двете гради: го имитира вшмукувањето од бебето. Го активира начинот на стимулација, со побрзо темпо, за стимулација на протокот на млеко. После 2 минути се префрлува на побавен начин на екстракција. Ексклузивен дигитален дисплеј: прикажува време на измолзување и ниво на едноставен начин, во двете фази. Копчиња кои функционираат на допир за едноставна промена на подесувањата. Лесна во тежина и со двојно напојување, на батерии/ адаптер на струја. Ергономски дизајн под соодветен агол за удобна и опуштена позиција на измолзување. Мек силиконски додаток кој го олеснува измолзувањето. Двојна намена: да се измолзува млекото и да се складира за покасно или директно да се користи за хранење на бебето. Компатибилна со шишињата на Chicco Natural Feeling. Практична база за максимална стабилност на пумпата за измолзување. Не постои ризик да го прекине подојот.