На залиха во главен магацин

Ранче со сет за моделација – Dede

690.00ден

SKU: 03339 Категории: ,

Опис

Децата ќе можат да ги направат посакуваните форми користејќи ја својата имагинација со различното обоено тесто за игра во комплетот. Внатре има брошура, можете да го направите посакуваниот модел гледајќи ги сликите.
Возраст: 3+