На попуст!
Нема на залиха

Релаксатор ConvertMe Swing-2-Seat Wimberly – Bright Starts

6,390.00ден

Нема на залиха

Опис

2-In-1 дизајниран да се конвертира од лулашка во вибрирачко седиште. Лулање на девојче или момче на возраст од 0 до 9 месеци.
Каракеристики: 5 брзини на лулање, автоматско лулање и вибрации.
Вклучен е адаптер како би ви заштедил пари за батерии.
Компактен ,практичен и лесен за транспорт.
Тивок мотор со 12 мелодии и 4 звуци на природата.Нема ништо подобро на светот од новородени шмизли.
Животот си тече, а Вас ви е потребно малку слободно време.
Со релаксаторот ConvertMe Swing-2-Seat WIMBERLY BRIGHT STARTS, Вашето малечко ќе биде во Ваша близина додека извршувате други задачи.
Кога Вашето малечко сака да се лула се вклучува автоматско лулање кое го смирува и прави да се чувствува удобно. Конвертирајте го во вибрирачко седиште со помош на easy lock system.
Компактен , практичен и лесен за транспорт.
Смирете го вашето бебе со релаксирачки мелодии или забавувајте го со вртливата лента за играчки.
Подлогата за седење и перничето за главата лесно се отсрануваат за перење. Без разлика дали е дома или надвор, овој компактен релаксатор е подготвен за возење.
Наменет до 9 кг.
1 C батерија е потребна.