На попуст!
Нема на залиха

Релаксатор Safari Blast – Bright Starts

2,870.00ден

Нема на залиха

Опис

Идеален за бебиња и деца.
Целосно лежечко седиште со 2 позиции.
Седиштето може да се заклучи во статична положба.
Задниот држач го смирува седиштето.
Вклучува играчки и нежни вибрации.

Претставува експлозија од радост за бебињата и поголемите деца.Ова возбудливо седиште има двојна намена првенствено за лулање на новороденчето а покасно и како седиште за поголемото дете.
Кога се користи како лулка за новороденчето, играчките на пречката дополнително го забавуваат Вашето бебе.
Кога треба да се подигне бебето, доволно е само да се отстрани или сврти пречката со играчки кон надвор.
Седиштето може да се постави во 2 позиции, така што Вашето бебе ќе може да се ралаксира.Нежните вибрации можат да го смират и најенергичното дете.
Наменето до 18кг.
1 C батерија е потребна.