На попуст!
Нема на залиха

Седиште Ares Grey – MONI

3,990.00ден

Нема на залиха

Опис

ОД 9 ДО 36 КГ

Се монтира во правец на движење на автомобилот.

Опремен со дополнителен потпирач и мека перница која лесно може да се отстрани.

Ремен со 5 точки, прилагодлив на три позиции.

Наслонот за глава може да се прилагоди на три нивоа.

Кога се користи во трета категорија, потпирачот за грб може да се отстрани и се користи само седиштето.