Нема на залиха

Седиште Ares Red – Moni

3,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Столчето е погодно за деца од 9-36кг.
Се монтира во насока на движењето на колата.
Содржи дополнителна мека подлога која лесно се вади.
5 точки на поврзување со каиш, поставување во три позиции.
Делот кај главата може да се регулира во 3 степени.
Седиштето се користи за 3 група, истото може да се спушта.
3.40кг
47.5*43*65см
100*43*65см