Нема на залиха

Седиште Gala Premium Panther – Moni

3,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Гала седиштето за автомобил е погодно за деца до 13 килограми, група 0+.
Се монтира на задното седиште на автомобилот во правец спротивен на правецот на патување.
Седиштето е опремено со безбедносен ремен со 3 точки на отпор.
Рачката е исто така прилагодлива – 2 позиции за полесен пренос.
Седиштето, исто така, нуди дополнителна шарена перница за поддршка на главата на бебето, која лесно може да се отстрани кога детето е доволно големо.
Седиштето е компатибилно со Гала количка. Можност за купување на количката кај нас.
Карактеристики
3 кг