Нема на залиха

Седиште Hybrid Grey – Moni

5,790.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиште за автомобил Група 0/1/2/3 (0-36 кг).
5 точки на отпор на безбедносните појаси.
Прилагодлив наслон за главата.
Двојна странична заштита и удобно перниче за главата.

12.6 см
35x42x63 см