Нема на залиха

Седиште Iceberg Grey – Moni

790.00ден

Нема на залиха

Опис

Анатомско седиште погодно за деца од 15-36 кг (3-12 години), Група 2, 3
Материјалот од седиштето лесно се отстранува за перење.