Нема на залиха

Седиште Mako Core Performance Black 100-150cm 15-36 kg Recaro

11,690.00ден

Нема на залиха

Опис

СЕДИШТЕ MAKO CORE PERFORMANCE BLACK 100-150cm 15-36КГ RECARO
100 – 150 см | приближно 3,5 – 12 години

Специјалната пена за седење на седиштето за автомобил Мако, совршено се прилагодува на обликот на телото на Вашето дете и обезбедува ергономска поддршка.
Максимално ниво на комфор за седење.

Безбедносни карактеристики

* Прилагодување на висината на потпирачот за глава
Нуди едноставно, индивидуално прилагодување за детето и ја олеснува ергономската положба на седење

* i-Size
Тестирано и одобрено во согласност со ОН R129 за максимална безбедност

* Пена за седење
Совршено се прилагодува на обликот на телото на Вашето дете и обезбедува највисоко ниво на удобност

* Странична заштита (ASP)
Заштитените страни со интегриран систем ASP ја апсорбираат силата во случај на страничен судир

* Засилени потпирачи
Обезбедена е поддршка и максимална безбедност во случај на страничен судир

* Приспособлив потпирач за грб
Потпирачот за грб ги следи контурите на седиштата на Вашето возило

* ISOFIX конектори
Брзо и сигурно поставување за оптимална стабилизација на седиштето во возилото.