Нема на залиха

Седиште Orcas 9-36кг NXT Fix Black Diono

19,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Група 1, 2, 3
Наменети за деца на возраст од 9 месеци до 12 години или од 9 до 36 килограми

Прилагодливо на растот на детето: Седиштето лесно се трансформира од група 1 во група 2 и 3 со 7-позиции на прилагодување на наслонот на главата.

Безбедно и комфорно:Систем на безбедност со 5 точки на врзување, едноставен систем кој ќе го заштити Вашето дете.

Со совршено прилагодени линии за седење, возењето станува вистинско задоволство.

Совршена удобност: Orcas има четири позиции за оптимална удобност и поддршка. Перниче со мемори пена обликувано така што и најмалите патници ќе се зaдржат во правилна позиција.

Универзална можност на врзување: Опремен со Isofix конектори и горен ремен. Orcas може да се поврзе со точките Isofix на Вашето возило или може да се инсталира со помош на безбедносните ремени на возилото.

Совршена заштита: Супериорна заштита од несакани ефекти дизајнирана и тестирана според највисоките стандарди за поддршка на Вашето дете од 9 – 36 кг (од 9 месеци до 12 години)

Димензии: Висина 60 см
Ширина 44 см
Длабочина 50 см
Тежина 11,2 кг