Нема на залиха

Седиште Survivor од 9-36 кг Shapes Isofix – Cangaroo

5,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиште за автомобил Survivor е погодно за деца од 9-36 кг.
Возраст: 6м+; Група 1/2/3
Безбедносен систем: 5 точки на безбедносните појаси; Двојна заштита од странични удари
Додатоци: Прилагодлив потпирач за глава; Мек, подвижен наслон за главата; Мека поставени безбедносни појаси.
Импрегнирано платно, систем за безбедност Isofix.