На попуст!
На залиха во главен магацин

Седиште Tian Core Performance Black 9-36kg – Recaro

11,990.00ден

Опис

Безбедносни карактеристики за секое патување

* Универзална инсталација:
Брза и едноставна инсталација во секое возило користејќи го безбедносниот ремен
* Интегрирани конектори Seatfix:
Едноставно прицврстете го детското седиште во автомобилот користејќи интегрирани конектори Seatfix (гр. 2/3)
* Подесувачки потпирач за грб:
Потпирачот за грб ги следи контурите на седиштата на Вашето возило
* Позиција за одмор:
Опуштена положба за седење благодарение на прилагодливиот агол на седење (гр. 1/2/3)
* Oбложени појаси:
Го намалува загревањето во топло време – со што се спречува иритација на чувствителната кожа на Вашето бебе (гр. 1)
* Интегрирано складирање на безбедносните појаси:
Леснo конвертирање во група 2/3 преку интегрирано складирање на појасите.
* Систем за безбедност од 5 точки на отпор:
Интуитивниот и централниот регулатор за прицврстување му овозможува на детето безбедно и едноставно прицврстување во седиштето (гр. 1)
* Означен водич за појаси:
Правилната инсталација е олеснета со следење на црвените ознаки
* Со мала тежина:
Тежи 8,4 кг и може лесно да се подигне и носи
* Патентиран систем за безбедност HERO:
Единствена единица која се состои од подлошки на раменските појаси и потпирач за глава кои спречуваат извртување и лизгање и го поедноставуваат безбедносниот и лесен процес на прицврстување (гр. 1)
* Напредна странична заштита (ASP):
Странична зачтита со интегриран систем ASP кој ја апсорбира силата во случај на страничен удар
* Детско седиште што расте заедно со децата:
Благодарение на прилагодливиот потпирач за грб и глава, може да се користи од 9 месеци до 12 години
* Пена за седење:
Совршено се прилагодува на обликот на телото на Вашето дете и обезбедува највисоко ниво на удобност.