Нема на залиха

Седиште Veyron Light Grey – Cangaroo

3,690.00ден

Нема на залиха

Опис

3 точки на безбедносните појаси кои се подесуваат
2 позиции на подесување на рачката
Вклучено додатно перниче
Вклучена е длабока тенда и зимска прекривка
Погоден е за количка VEYRON
Вклучени се адаптери