Нема на залиха

Седиште За Автомобил Re-Klino 9 ДО 36 КГ Red – Foppapedretti

7,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиште за автомобил Re-klino со анатомско лежиште кое се подесува во повеќе степени, со заштита од странични удари.
Одобрено е за група 1/2/3, за деца од 9-36 кг.
За употреба како Група 1 има сигурносни појаси со 5 точки на отпор со штитници за градите и механизми за прилагодување. Re-klino има потпирач за главата со дополнителен внатрешен слој. Во согласност со Европската регулатива ECE R44/04.