Нема на залиха

Седиште За Автомобил Techno 360 Latte Isofix – Chipolino

10,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиштето за автомобил е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг .;
Додатоци ISOFIX на возило за групи 0+ и I (0-18 кг.);
Врвен спој за групите 0+ и I (0-18 кг.);
Автомобилското седиште може да се користи со изглед „НАЗАД“ за деца со тежина до 18 кг .;
Можност за прицврстување на седиштето за возилото со појаси за групи 0+, I, II и III (0-36 кг.);
Можност за дополнително фиксирање на седиштето на автомобилот на возило со приклучоци ISOFIX за групите II и III (15-36 кг.);
Седиштето на автомобилот може да ротира на 360 степени на својата пластична основа;
Обезбедува одлична заштита и удобност при патување;
Безбедносен појас од 5 точки со меки подлошки за рамената;
Безбедносниот ремен е прилагодлив по должина;
Дополнителни меки влошки за поддршка на главата и телото на детето;
4 позиции на потпирачот за грб;
Прилагодувањето на потпирачот за глава го проширува потпирачот за грб – седиштето за автомобилот расте со вашето дете;
Прилагодување на висината на потпирачот за глава – 7 позиции;
Прилагодување на ширината на потпирачот за грб – 7 позиции;
Тапацирот се отстранува и се пере;
ECE R44/04 одобрен и сертифициран – групи 0+, I, II и III (0-36 кг.).