Нема на залиха

Седиште За Кола Квасар Moon – Chicco

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Поборник за тотално безбедно патување! Quasar Plus е анатомска подршка која Ви овозможува да ја обезбедите сигурноста на детето, заедно со заштитните каиши од возилото. Постои и упатство како треба правилно да се постават каишите од автомобилот преку рамото на детето. На пример, да не биде високо, па да поминува преку вратот на детето, или пак премногу ниско, под рамото, така што се зголемува опасноста при евентуален несакан удар. Одобрено со ECE R44/04 Регулатива, за Група 2 и 3 (од 15 до 36кг тежина).