Нема на залиха

Седиште Ѕвезди 0-25KG Cangaroo

5,990.00ден

Нема на залиха

Опис

– Погодно за деца од 0 – 25 кг тежина;
– Опремено со удобна навлака и дополнително перниче кое може лесно да се отстрани;
– Безбедносни појаси со 5 точки на отпор и 4 висински подесувања на појасите;
– 4 позиции на спуштање на лежиштето;
– Дополнителен систем за странична заштита.