На залиха во главен магацин

Сет масичка со пластелин- PlayGo

2,190.00ден

Опис

Сетот вклулува 6 бои тесто: црвена, жолта, зелена, бела, црна и сина, со калапи на секое тесто, вклучени во овој комплет
Идеален за вашето мало момче или девојче .

Возраст 3+ год

 

Димензии на производот: 38 x 7 x 28 cm
Димензии на пакувањето: 38 x 7 x 28 cm