На залиха во главен магацин

Термометар Digital Pediatric – Chicco

395.00ден

Опис

Време на мерење 60 секунди
Клинички тестирано
Автоматско исклучување
Индикатор за слаба батерија
Звук кога мерењето е завршено
– меморија за последна измерена температура
Аларм за висока температура
Кутија за чување

Дигитален термометар кој одговара за ректално, орално и мерење на температура под пазуви. Компактен и колоритен. Специјално дизајнирана сонда за мерење на температурата на бебето во ℃ или ℉