Нема на залиха

Торба За Мајка Bag In Bag – Chicco

5,690.00ден

Нема на залиха

Опис

Достапни бои: Црна

Торба Chicco 2 во 1
Добро организирана торба која ќе Ве спаси во текот на денот, нешто без кое не можете да го напуштите домот на одредено време и е зависно од возраста на детето и од времето кое ќе го поминете надвор.
Торбата Chicco 2 во 1 е вистинско решение за сите ситуации, 2 кожни женски торби и пренослива мини торба – за да ги задоволат сите потреби на родителите и да бидат секогаш подготвени, со стил.
ОСНОВНИТЕ РАБОТИ СЕКОГАШ ПРИ РАКА
Мини торбата е вистинска за “итни случаи” и кога ќе се отвори се претвора во подлога за пресоблекување. Отстранлива подлога е вклучена во комплетот.
ФЛЕКСИБИЛНОСТ ЗА СПРАВУВАЊЕ ВО СЕКОЈА СИТУАЦИЈА СО СТИЛ
2 торби кои може да се користат заедно и одделно, во зависност од ситуацијата и количината на работи што родителите мора да ги носат со себе.
ПРОСТОР ЗА СЕ
Мини торбата за сите основни работи, термо футрола за шишиња, голема женска торба со џебови и држачи за поставување на количката за да им помогне на родителите да се справат со секоја ситуација.