На залиха во главен магацин

Тропалка Прстени Easy Grasp Ring – Chicco

330.00ден

Опис

Направена од 6 прсени во различна боја кои може да се одкачат од централниот прстен и да се прикачат на друг, ја стимулира координацијата на рацете на вашето дете.