На залиха во главен магацин

Тротинет Highwaykick 3 Ash – Scoot & Ride

7,290.00ден

Опис

Scoot & Ride – Австрија

LED Highwaykick 3 е совршен тротинет за деца на возраст од 3 до 6 години.

Се одликува со преубави бои и бели светлосни тркала.
Обезбедува максимална стабилност со помош на две предни тркала и задно тркало.

Исто така, се одликува со нашата – рампа за безбедност – како еден вид заштита од превртување.

LED-от Highwaykick 3 има преклопна лента за рачка. Го подобрува ракувањето и овозможува лесно складирање на производите.

Возраст: 3 – 6 години
Висина: 96 – 130 см
Тежина: 50 кг