Нема на залиха

Комплет возови со шини и масичка – Hape

9,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Луксузен комплет од 70 делови и локомотива што се движи на батерии.

Железнички комплет од 70 делови и локомотива што се движи на батерии.

Доаѓа во дрвена кутија со илустрирана површина, на којашто се претставени паркови, планини, езера и град, за низ нив да поминуваат шините. Таа е направена од два дела коишто можат да се подигнат, за деловите од комплетот полесно да можат да се складираат во масичката.

Содржи возови, камиони и шини. Локомотивата работи на 2 AA батерии коишто не се вклучени во комплетот.

Внимание! Наменето за деца над 3 години. Замената на батериите да ја прави исклучиво возрасен.

Hape е еден од најголемите светски производители на дрвени играчки. Тие се водат од идејата дека иднината им припаѓа на нашите деца и создава играчки кои инспирираат игра, учење и истражување на светот во кој живееме. Сите производи ги исполнуваат, и почесто, ги надминуваат најстрогите меѓународни стандарди за квалитет и безбедност.

Димензии: 91cmx78,9cmx40,3cm

Матријал:  Дрво