Нема на залиха

Воз со блокчиња во различни форми и бои – Janod

1,790.00ден

Нема на залиха

Опис

Воз за составување од локомотива и два вагона, коишто можат да се наредат со различните блокчиња. Ја поттикнува имагинацијата и ги подобрува моторичките вештини. Седумнаесетте дрвени блокчиња во различни форми ќе им помогнат на дечињата да ги научат боите и да ги направат своите први конструкции.

Материјал: Дрво
Возраст: 1-3г
Диманезии: 31.4 x 6.8 x 11.5 cm