Нема на залиха

Жаба во кутија – Galt

1,840.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 9 месеци
Димензии: 20.32 x 19.05 x 15.75 cm
Материјал: Текстил

Мека забавна верзија на класичната играчка Џек-во-кутија –  подигнете го капакот и жабата веднаш скока од кутијата. Играта на појавување може да се повторува одново и одново. Жабата ќе крцка и ќе штрака; капакот на кутијата има подлога со крин чиишто ливчиња се рапави и со различни текстури што треба да се истражат. Мека е и безбедна, а навлаката на кутијата и капакот може да се перат во машина.