Нема на залиха

Бебешка подлога со пијано розева – Тополино

1,550.00ден

Нема на залиха

Опис

• Бебешка фитнес подлога со пиано. Подлогата лесно се склопува и соржи мека рачка која му помага на бебето да стои или да се исправи. На самата рачка има играчки: огледалце, глодалка и тропки кои помагаат за когнитивниот развој кај детето. Производот содржи пиано кое работи на батерии и свири различни детски мелодии.
• Пианото користи 3 x 1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на подлогата: 60см x 75см x 45cм.
• Димензии на кутијата: 49,5см x 36см x 8см