На залиха во главен магацин

Чаша Пластична 200мл 6м+ Training Cup Розе – Chicco

540.00ден

Опис

ЧАШИ ЗА СИТЕ ВОЗРАСТИ И ФАЗИ, лесни за држење, со соодветен проток!
Идеални за охрабрување и развој на различните вештини за пиење.
– Ергономско полу-меко клунче. отпорно на прегризување. Клунчето е обликувано за да ја олесни правилната позиција на усните и да го постави во правилна положба вратот при пиењето.
– Ергономски обликувана чаша, со вдлабнатина за врвот на носето и нелизгачки рачки, идеална за развој на моторните способности.
– Вентил кој може да се одстрани за полесен проток: иновативен патент кој ја прави чашата 100% некапечка без да се загрози удобноста на бебето за пиење или без вентил за слободен проток.