Нема на залиха

Чинија Easy Feeding Сина 6м+ – Chicco

680.00ден

Нема на залиха

Опис

САД ЗА ЛЕСНО ХРАНЕЊЕ

Максимална удобност за лесно хранење со лажица

* 0% BPA (Во согласност со легислативата во сила)

Зошто да се избере:
– Лесно за држење со само една рака
– Може да се користи заедно со сад за одржување на температурата ( Warmy plate)
– Лесно за употреба благодарение на нелизгачката подлога